Conditii de rezervari Regulile casei Termeni si conditii Sfaturi utile Schimb de lincuri  
Cazare pensiuni Harghita
Cazare pensiunea Nagy Lak I.
Cazare pensiunea Nagy Lak II.
 
HU  |  RO  |  EN
AUTOPREZENTARE
IMPREJURIMEA CAZARII
CURTEA CAZARII
VILA NAGY LAK
CAZARE IARNA
TURA VIRTUALA
PREZENTARE VIDEO
OFERTA DE PRETURI
LAST MINUTE
PERIOADE DISPONIBILE
COORDONATE GPS
GALERIE FOTO
OFERTE DE PROGRAME
HANUL ARPAD HAZA
CARTEA DE OASPETI SCANATA
CARTEA DE OASPETI VIRTUALA
CONTACT
Conditii de rezervari

Rezervarile pentru cazare se fac anticipat prin e-mail sau la telefon, locurile astfel rezervate sunt retinute pana in data fixata pe comun acord. In cazul rezervarilor concrete taxa achitata constituie 20% din pretul total al cazarii. Astfel dorim sa reducem numarul clientilor care se razgandesc in ultimul moment. Avansul poate fi trimis pe urmatorul cont bancar:

Banca: PATRIA BANK, Agentia Odorheiu Secuiesc
Adresa: 535600, loc. Odorheiu Secuiesc, str. Kossuth Lajos, nr. 23, jud. Harghita
SWIFT: CARP RO22

Titularul contului: S.C. NMN Turism SRL

Cont RON: RO14CARP 02110022 2085RO01

Vom tine cont de cursul valutar Euro-Ron anuntat de BNR in ziua trimiterii. La fel vom proceda si in cazul in care restul se va achita in Ron pe fata locului!

Important:
In momentul trimiterii banilor la rubrica de mentiuni va rog sa mentionati CODUL de identificare pentru a putea identifica comanda si suma achitata! (CODUL de identificare va vom trimite in momentul confiramarii rezervarii!)

Nu mai este necesar sa scrieti alte mentiuni (Precum: avans, rezervare, numele pensiunii, perioada rezervata, ect.)
Mi-as dori sa ma anuntati daca ati trimis avansul! Va rog sa pastrati adeverinta de primire care confirma faptul ca ati platit avansul! Va multumesc pentru intelegere!

Important:
Pentru emiterea facturii va rugam sa ne trimiteti cat mai repede urmatoarele date:

1.)
Persoana particulara: nume, adresa, CNP,

sau

Firma: nume firma, adresa, CUI, numar de inregistrare, banca

2.)
Adresa de corespondenta, unde va putem trimite factura!

Conditii de rezervare:
- SC N.M.N. Turism Srl, cu sediul: 535600 Odorheiu Secuiesc, strada: Parc Oras, nr: FN, judetul: Harghita,  J19/302/30.09.2002, CUI: R 14912007 realizeaza reclame pe portalul sau de pe internet pentru cazarea Nagy Lak III-VII.

- Confirmarea rezervarilor se face prin e-mail sau la telefon. Rezervarea finala a cazarii se face prin achitarea a 20% din pretul total din partea Oaspetelui. Restul de 80% se achita pe loc.

Anularea rezervarilor:
In cazul in care se anuleaza rezervarea in 60 de zile de la data rezervarii, 75% din suma avansului va putea fi folosita la o eventuala rezervare ulterioara. Daca anularea intervine cand mai sunt mai putin de 60 zile pana la data sejurului, suma achitata se va pierde.

Intreruperea vacantei:
Zilele petrecute la cazari trebuie platite integral. Pentru zilele anulate se calculeaza jumatate din pretul de baza (calculat pe 4 persoane) al cazarii (maximum 3 zile!).

Responsabilitatile lui NMN Turism SRL.:
Face cunoscut ofertele si serviciile pensiunilor. Eventualele schimbari aparute la aceste cazari sunt aduse la cunostinta Oaspetilor. Asigura Oaspetilor cazarea rezervata.

Oaspetii au acces la informatii cu privire la serviciile cazarii pe portalul http://www.vileharghita.ro Asumam toate responsabilitatile pentru verigitatea celor postate pe portal.

In cazul in care apar schimbari cu privire la serviciile oferite sau cazarea devine incapabila de a primi oaspeti, NMN Turism SRL, prin administratorul firmei Nagy Arpad anunta pe toti oaspetii. Oaspetii nu sunt obligati sa accepte eventualele schimbari aparute. Au posibilitatea de a alege alta cazare sau pot chiar anula sejurul. In cazul acesta rezervarile se anuleaza, iar oaspetii primesc inapoi avansul. Nu se cere despagubiri in cazul incare pensiunea nu poate asigura serviciile oferite din motive externe (ex. incendii, catastrofe naturale etc.).

Oaspetii sunt asteptati cu cazare curata si intr-o stare buna de functionare. Eventualele daune cauzate de Oaspeti sunt rezolvate pe loc. Cazarile pot fi ocupate in ziua sosirii incepand de ora 15, iar la plecare pot fi parasite cel tarziu pana la ora 10. Proprietarul are dreptul de a fixa niste reguli, iar Oaspetii trebuie neaparat anuntati in legatura cu acestea.

Din partea SC NMN Turism SRL:                                                                                    Din partea clientului:

Nagy Arpad

 

 
Certificat de inmatriculare - NMN Turism SRL
Certificat de inmatriculare
Specializare turism si agroturism
Specializare in turism si agroturism
Cazare clasificata la 3 margarete
Cazare clasificata la 3 margarete
 
Cuvinte cheie: conditii de rezervari, vila Nagy Lak, rezervare cazare, informatii turistice, informare turistica, turist info, pensiuni, casa de oaspeti, cazari de tineret, ghid turistic, informatii turism
Conditii de rezervari
Regulile casei
Termeni si conditii
Sfaturi utile
Schimb de lincuri
Autoprezentare
Imprejurimea cazarii
Curtea cazarii
Vila Nagy Lak
Cazare iarna
Tura virtuala
Prezentare video
Oferta de preturi
Last minute
Perioade disponibile
Coordonate GPS
Galerie foto
Oferte de programe
Hanul Arpad Haza
Cartea de oaspeti scanata
Cartea de oaspeti virtuala
Contact
 
Cazare pensiuni Harghita
Cazare pensiunea Nagy Lak I.
Cazare pensiunea Nagy Lak II.